Dekking Guérande
zaterdag 20 februari 2016
Op 13 februari 2016  is Guérande gedekt door Emilio. Half april 2016 wordt het nest verwacht.Meer info over dit nest is te zien op de pagina Pups-Dekmeldingen. Heb je interesse in een pup uit dit nest, neem dan contact op met Yvette Herfurth van Kennel Netis Tala

Dekking Hara
zaterdag 20 februari 2016
Op vrijdag 8 januari 2016 is Hara gedekt door Patschan. Half maart 2016 wordt het nest verwacht. Meer info over dit nest is te zien op de pagina Pups-Dekmeldingen.

Nieuwe dekreuenlijst
zaterdag 13 februari 2016
Onlangs zijn weer een aantal nieuwe Saarlooswolfhond dekreuenlijst van de AVLS toegevoegd. Wil je ze bekijken met alle gegevens erbij, ga dan naar de website. Is je reu inmiddels te oud voor dekking, neem dan contact op met de AVLS, dan kan hij van de lijst gehaald worden. Heb je een reu hebt die je in wilt zetten voor de fokkerij, laat hem dan op de lijst plaatsen.

Ayo’s nest
vrijdag 15 januari 2016
De AVLS is blij te kunnen melden dat op 14 januari 2016 uit de combinatie Anak x Ayo 5 pups zijn geboren. Een teefje (bosbruin) en 4 reutjes (1 wolfsgrauw en 3 bosbruin). Het bosbruine teefje is bij de geboorte overleden. Moeder en kroost maken het goed. Bezoek na telefomische afspraak over 3 weken. Meer info over het nest op website van kennel Bastaja. We feliciteren Francis Timmerman, Wil en Annemie Gerritsen en natuurlijk de reu-eigenaar Marie José Aben van harte met dit nest.

Nieuwjaarswandeling AVLS
zondag 03 januari 2016
Het bestuur van de AVLS en de Activiteiten Commissie wenst iedereen een voorspoedig 2016.
De traditionele nieuwjaarswandeling van de AVLS komt er weer aan. We gaan wandelen op zondag 14 februari en vertrekken om 13.30 vanaf de allerlaatste parkeerplaats aan de Kluizenaarsweg in Rozendaal. Het volledige adres is: Rozendaalse Veld, Kluizenaarsweg, 6891 DN, Rozendaal (Gld)

De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur. Er is ook een korte route voor de puppy’s. Vriendelijk verzoek om honden die, om wat voor reden niet los kunnen, aan de lijn te houden. Na de wandeling is er koffie, thee en soep met stokbrood bij de KC Dieren. Adres: KC Dieren, Admiraal Helfrichlaan 93a,  6952 GD Dieren.

Als je niet wilt wandelen, maar wel gezellig wilt bijpraten, kun je rechtstreeks naar de KC Dieren gaan. Het lokaal is vanaf 13.30 open. Wij vragen een bijdrage voor de soep ed. van € 2.50 per persoon. Ter plekke contant betalen. Liefst gepast.  Ook niet-leden zijn welkom. Zij kunnen zich opgeven bij secretaris.avls@gmail.com

Met vriendelijke groet,
Bestuur en Activiteiten Commissie.

Avora’s nest
vrijdag 01 januari 2016
Op 21 december is bij fokster Sylvia Weyrich een nest met 4 pups geboren. Drie reuen en een teefje. Allen wolfsgrauw. De pups groeien goed. Moeder is Chumani’s Avora en zij verzorgt de pups uitstekend. De vader is Blaidd Boston von Mystic of the Wolf. Alle info over de ouderdieren vind je op de webpagina met de dekmeldingen van de AVLS. Meer weten? Neem contact op met Sylvia via haar website kennel Chumani.