Op donderdag 8 juli zal het 4e webinar van de AVLS plaatsvinden.
Tijd: 20.00- 21.30 uur.
Onderwerp: natuurgeneeskunde.

Het webinar zal worden gehouden door veterinair natuurgeneeskundige Audry Wennekers voor leden van de AVLS. Na afloop is er weer ruimte voor vragen en discussie.

Audry schrijft:
“Mijn werk als veterinair natuurgeneeskundige combineer ik met het vertalen van de boodschappen van onze dieren als dierentolk. De wijsheid die de dieren en met name onze Saarlozen bezitten is enorm. Dat maakt dat ik over mijn werk en mijn ervaringen met onze bijzondere dieren uren kan vertellen, maar in dit webinar probeer ik beknopt het volgende te vertellen:
* Waar ligt de oorsprong van de klacht(en) / symptoom(en) van mijn hond en wat kunnen we met een natuurlijke aanpak bereiken.
* Welke invloed heb ik als baasje op mijn hond.”