Ledendag AVLS

Ledendag AVLS

24sep10:3016:30Ledendag AVLS

Evenement details

Het is gewoon leuk om je hond eens te laten beoordelen door professionele raskeurmeesters, zeker als je niet zo snel naar een officiële hondenshow zou gaan. Daarom geven we dit jaar onze leden graag de mogelijkheid hun Saarlooswolfhond op een informele manier door raskeurmeesters te laten keuren.

De keuring is gratis en alleen voor leden, vooral bedoeld om een indruk te krijgen. Bij deze keuring gaat het er niet om wie de beste of de mooiste hond is, want dat is uiteraard jouw eigen hond.

De keurmeesters zijn Jan Ebels voor de teven en Wilma Roem voor de reuen. Iedere hond krijgt een keurrapport. Aanmelden kan onder vermelding van de officiële stamboeknaam van de hond (dus geen roepnaam), NHSB nummer, geboortedatum en naam van de eigenaar. Het maximum aan het aantal deelnemende honden is 70. Aanmelden kan hier:

Ook is op de AVLS ledendag een fotoboot aanwezig. In deze fotoboot kun je foto’s laten maken van jouw Saarlooswolfhond(en) of van jezelf met jouw hond. Ook dit is geheel gratis voor onze leden! De foto’s krijg je later digitaal toegestuurd. Ook hiervoor graag vooraf aanmelden:

En omdat we dan veel mooie foto’s hebben, willen we de mooiste foto’s gebruiken voor een kalender. De fotografen zijn: van Hoogstraten Fotografie (Jochem), Hobbyfotograaf Aad en Rode wolf fotografie Sonja. Zij hebben alle drie ervaring met het fotoshooten met wolfhonden.  Tip: voor extra leuke foto’s kun je ook een bijpassende outfit aan doen. Denk aan een kasteeljurk, een roodkapje kostuum of een Viking outfit. Laat je fantasie de vrije loop.

Natuurlijk is onze ledendag ook een dag om elkaar weer eens te zien en gezellig bij te praten. We hopen velen van jullie te ontmoeten.

Meer

Tijd

(Zondag) 10:30 - 16:30(GMT+02:00)

Organisatie

Manege Fjordhest-GardKrimweg 125, 7351 TL Hoenderloo.

Ga naar de bovenkant