De AVLS Clubdag 2017

De AVLS Clubdag 2017

10sep10:3016:00De AVLS Clubdag 2017

Evenement details

De jaarlijkse clubdag van de AVLS wordt dit jaar gehouden in het DogCenter te Zaltbommel op zondag 10 september. Adres: Hal 2, Jan Stuyversdreef 4, 5315 NZ Kerkwijk. Ook dit jaar hebben we weer geprobeerd er een leuke en interessante dag van te maken voor al onze leden.

Ochtendprogramma: Nestpresentatie

Iedereen is vanaf 10.00 uur van harte welkom. Vanaf 10.30 uur zal gestart worden met een presentatie van de nesten van de afgelopen twee jaar. Deze zullen bekeken en in het zonnetje gezet worden door keurmeester Jan Ebels. Wij zijn er trots op jullie te kunnen vertellen dat onze fokkers maar liefst tien nesten hebben aangemeld!

Lunch

Na de nestpresentatie is er tijd voor een lunch in de kantine van het DogCenter. Ook vegetarische versnaperingen zijn hier verkrijgbaar. Het is helaas niet toegestaan om eigen consumpties in de kantine van het DogCenter te nuttigen.

Middagprogramma: Lezing gedrag en demonstratie hondenmassage

  1. Tijdens het middaggedeelte zal Maria Schipper een lezing geven over ‘angst versus terughoudendheid’ en het ‘lezen’ van het gedrag van honden. Maria heeft zelf drie Saarlooswolfhonden, is biologe en verbonden als gedragstherapeut en kynologisch instructeur aan hondenschool Be Brave.
  2. Ter aanvulling op haar lezing zal Maria’s partner Marco van Veller, in het dagelijks leven informatiespecialist en evolutiebioloog, uitleg en een demonstratie hondenmassage geven.

Het middagprogramma is gratis voor leden van de AVLS. Niet-leden betalen € 15,00. Verder is er in de middag gelegenheid een mooie foto van jou en je hond te laten maken door Robin v.d. Molen. Ook zijn er weer volop AVLS spullen te verkrijgen zoals autostickers, T-shirts en jassen, want

Ze zijn er weer: de AVLS-jassen!

Omdat er de laatste tijd veel vraag was naar onze mooie AVLS-jassen, hebben wij ervoor gezorgd dat ze nu weer verkrijgbaar zijn. Deze keer zijn de jassen, met ons nieuwe logo erop, in meerdere kleuren verkrijgbaar. Tijdens de AVLS-dag zullen er pasjassen zijn. De jassen kunnen op de dag zelf besteld worden. De kosten bedragen € 79,95,- en € 8,50 voor de verzending. Wij hopen wederom veel leden te mogen ontvangen op 10 september.

Meer

Organisatie

Ga naar de bovenkant