Algemene Vereniging voor Liefhebbers van Saarlooswolfhonden

Hartelijk welkom op de website van de AVLS, de rasvereniging voor alle Saarlooswolfhonden. Over het ras Saarlooswolfhond – een zeldzame en bijzondere hond –  is enorm veel informatie te vinden op onze website. Bijvoorbeeld over de geschiedenis en het karakter van het ras, ons fokbeleid en nog veel meer. Ben je op zoek naar een pupje? Kijk dan op onze pagina met de dek- en nestmeldingen.

Draag je de Saarlooswolfhond een warm hart toe en sta je achter onze doelstellingen? Dan verwelkomen we je graag als lid. Je wordt echt niet door een ballotagecommissie beoordeeld en je hoeft ook geen Saarlooswolfhond te hebben of er een te willen kopen.

Tip: op de pagina FAQ’s krijg je antwoord op de meest gestelde vragen. Heb je daarna nog vragen of wil je meer weten? Dat kan. Neem contact met ons op. Je krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

Tot slot nog dit. Het maakt voor ons echt niet uit bij welke vereniging of welke fokker, lid of geen lid van de AVLS, de hond is gefokt. Alle Saarlooswolfhonden zijn ons even lief.

Namens het bestuur, met vriendelijke groeten,
Gerrie Pols, voorzitter, Marianne Eggink, secretaris.